Ezzel a legendával imádta az intim jelenetet Meryl Streep: nem akarta, hogy véget érjen

2024 iHeartRadio Music Awards - Show Meryl Streep
Getty Images - Amy Sussman
szerelem Távol Afrikától Robert Redford Meryl Streep
A többszörös Oscar-díjas színésznő számos legendával játszott már, de egy kiemelkedő volt közülük. Meryl Streep elárulta, kivel szerette a legjobban a szerelmes jelenetet.

A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő rengeteg ikonikus filmben nyújtott elképesztő alakítást, sok-sok legendás színésszel az oldalán, de csak egy olyan szerelmes jelenet volt eddigi pályafutása alatt, amit nem akart, hogy véget érjen. Meryl Streep elárulta, kivel élte át ezeket a pillanatokat.

Cannes Film Festival 2024 Photocall, Meryl Streep
Meryl Streep sosem felejti el ezt a jelenetet
Forrás: Mondadori Portfolio via Getty Im/Cannes Film Festival 2024 Photocall

Ez volt Meryl Streep kedvenc szerelmes jelenete

"Bizonyos értelemben szexjelenet, mert annyira intim” – mondta a 74 éves színésznő Cannes-ban a vásznon zajlott kedvenc szerelmes pillanatáról. 

A szóban forgó film nem más, mint a Távol Afrikától, amit Robert Redforddal forgatott.

 Az 1985-ös amerikai film egy elhagyott feleség, Karen történetét mutatja be, aki egykori férje farmján marad Afrikában, hogy felvirágoztassa, miközben beleszeret Denys Fintsch Hattonba, a nyughatatlan kalandorba. 

Az említett jelenetben pedig az látható, ahogy Robert Redford gyengéden megmossa Meryl Streep haját, miközben egy Samuel Taylor Coleridge verset szaval.

On the set of Out of Africa, Robert Redford és Meryl Streep Távol Afrikától
Robert Redford és Meryl Streep a Távol Afrikától című filben
Forrás: On the set of Out of Africa/two people:CB2

Habár első hallásra nem tűnik túl erotikusnak, a színésznőben mégis mély nyomot hagyott, és azt is elmondta, hogy miért: "Annyi jelenetet láttunk már, ahol az emberek d**nak, de nem látjuk azt a szeretetteljes érintést, azt a törődést." A színésznő azt is felidézte, hogy Robert Redford eleinte nem volt profi hajmosó, de miután kapott egy kis leckét Meryl Streep fodrászától, belejött a dologba. A színésznő az ötödik felvételre már teljesen beleszeretett. "Nem akartam, hogy véget érjen az a nap" - vallotta be. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.