programajánló barátnő hétvége
Szuper fotókiállítás PIM-ben, palánták és eper, kiállítás Szabó Magda életéből - ilyen és ehhez hasonló szuper rendezvények várják a hétvégén a vendégeket, lássuk a toplistás programokat!

A halandóság törékeny arcai - PIM

Április 27-től látogatható a Petőfi Irodalmi Múzeum írói portréfotóktat bemutató kiállítása. A képeken keresztül az érdeklődők közelebb kerülhetnek az irodalom jeles szereplőihez, valamint többet megtudhatnak a magyar fotótörténet kiemelkedő alkotóiról. A kiállítás a Petőfi Irodalmi Múzeum időszaki kiállításaira szóló jeggyel tekinthető meg, amely 2000 Ft, 26 év alatt és 62 év felett pedig 1000 Ft.

Ízek és színek a Hunyadin 

A Hunyadi téren április 27-én 9 és 14 óra között a tavaszi palántáké és az eperé a főszerep. A vásárlók megkóstolhatják a termékeket és tanácsokat kérhetnek a termesztőktől, mindezt kellemes élőzene mellett.

Szelíden és szilárdan

Április 28-án 19 órától Szabó Magda élettörténetét végigkísérő előadást tekinthetnek meg az írónő kedvelői a Várkert Bazár rendezvénytermében. A színdarabon keresztül megismerhetik a gyermekkorát, szüleihez fűzőfő viszonyát, házasságát és írói pályáját. A belépő ára 3500 Ft.

Illatos kapszulagardrób 

Egy különleges péntek esti programot szerveznek a budapesti Nyár utcában. Az esemény során a résztvevők felfedezhetik, hogy hogyan állíthatnak össze egy minimalista gardróbot és hogyan választhatják ki az igazi, személyiségükhöz és stílusukhoz illő illatukat. A részvétel regisztrációhoz kötött és az ára 15 000 Ft, melynek a fele az eseményen levásárolható.

Aranytíz | Inspirációk

Az Inspirations kiállításon az Aranytíz Kultúrházban a különböző alkotói területek egymásra gyakorolt hatását mutatják be Szabó Zsuzsi textiltervező és az általa meginspirálódott Kánya Kata kerámia alkotásain keresztül. A kiállítás április 26-tól látogatható.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.